Niet blij? Geld terug!

Producten komen niet zomaar in de Groen Actief Shop te staan – we hebben ze persoonlijk getest en uitgekozen vanwege ondermeer de kwaliteit. We zijn er dus redelijk zeker van dat je tevreden zult zijn met je aankoop 🙂 Daarom mag je bij ons elk ontvangen product uitproberen en terug sturen als het toch niet bevalt.

Je kunt dus met een gerust hart bestellen en je product goed bekijken en uitproberen. Wil je toch wat retour sturen, dan heb je daar 14 dagen de tijd voor; dat heeft de wet al voor je geregeld. 

De spelregels:

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden*, aanmelden voor (gehele of gedeeltelijke) retourzending of om te ruilen.
Nadat je de aanmelding hebt gedaan (lees hier onder hoe dat moet) heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je pakje op te sturen.

*: we vragen je vrijblijvend naar de reden zodat we onze service kunnen verbeteren en waar nodig ons assortiment aanpassen. Je bent echter niet verplicht om een reden op te geven! We hopen alleen dat je ons wilt helpen teleurstellingen in de toekomst te voorkomen.

Als je je bestelling netjes aan ons terug stuurt dan zorgen wij ervoor dat je binnen 14 dagen het aankoopbedrag en de betaalde verzendkosten weer op je rekening hebt staan (als we je retourzending ontvangen hebben).
Gebruik bij voorkeur de originele verpakking voor je retourzending, of, als dat niet kan, een stevige (brievenbus)doos zodat je retourzending onbeschadigd bij ons aankomt. 

De kosten voor het terug sturen van het pakje zijn voor eigen rekening; helaas zijn we als webshop nog veel te klein om gratis retourzendingen aan te kunnen bieden. Als je een verkeerd of defect artikel hebt ontvangen dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening 🙂

Sommige producten kunnen niet geretourneerd of geruild worden, zoals (deels) ingewisselde, gebruikte of ingevulde vouchers, tegoedbonnen en kadobonnen.

Een retour aanmelden

Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op om je retour aan te melden. Dit kan op de volgende manieren:

Telefonisch: 06 / 10.18.17.53 (whatsapp mogelijk)
Per email: gebruik het formulier hier naast
Per post: download dit formulier, vul het in en stuur het op naar:
Groen Actief, Retouren, Postbus 72, 4650AB in Steenbergen.

Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand hebt:
– welke artikelen je retour wilt zenden
– het bestelnummer
– of je wilt ruilen of je geld terug wilt
– waarom je de artikelen terug wilt sturen (dit is vrijblijvend om onze service te verbeteren, je bent niet verplicht een reden op te geven)

Nadat we je aanmelding hebben ontvangen zullen we deze per email aan je bevestigen. Je ontvangt dan ook een link naar ons Verzendportaal, waar je heel eenvoudig een retourlabel kunt aanpassen en online kunt betalen (indien van toepassing).

Je kunt het pakje ook zelf verzenden via PostNL naar het volgende adres: 
Groen Actief, Retouren, Postbus 72, 4650AB in Steenbergen.

De waardering van groenactief.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.