Vandaag voor 15:00 uur besteld is meestal morgen in huis.

We doen ons best om alle produkten op voorraad te hebben, maar soms gaat een artikel onverwacht snel of duurt een levering wat langer … In dat geval staat er boven de bestelknop dat het artikel bijna op is, of dat het in bestelling is bij de leverancier. De verwachte levertijd staat er bij.

Als je een artikel bestelt met een iets langere levertijd dan verzenden we je bestelling als alles binnen is. Zo voorkomen we veel verspilling in verzendmateriaal, transport en kosten.

Bij elk pakket (brievenbuspakje en gewoon) ontvang je een Track & Trace code waarmee je je zending kunt volgen via onze Portal.

Wij kunnen pakjes inleveren bij PostNL op maandag t/m vrijdag tot 17:00 uur. Bestel je in het weekend dan wordt je pakje op maandag verzonden. 

Pakje ophalen bij PostNL-punt

Je kunt je pakje ook laten versturen naar een PostNL-punt. Je kunt het dan tot 7 dagen na bezorging ophalen op een moment dat jou het beste uitkomt. 
Let op! Als je je pakket niet op tijd ophaalt dan stuurt PostNL het weer retour naar ons. Deze kosten brengen we volledig in rekening.

Verzendkosten

Nederland:
We versturen je bestelling gratis bij een besteding van €75 of meer. Daar onder gelden de volgende bijdragen:

Brievenbuspakje: €3,99
Standaard pakket: €5,99

Voor de producten in de categorie Zonnebrand, van het merk Suntribe, betaal je maximaal €3,99, ook als je pakje niet door de brievenbus past. Boven de €75 betaal je niets.

België:
We versturen je bestelling gratis bij een besteding van €150 of meer. Daar onder betaal je een bijdrage van €9,00.

Duitsland:
We versturen je bestelling gratis bij een besteding van €150 of meer. Daar onder betaal je een bijdrage van €9,25.

Pakjes worden zo 'groen' mogelijk verzonden

Daarmee bedoelen we dat we zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal hergebruiken. Als webshop (en als consument!) ontvangen we natuurlijk best veel zendingen, en deze dozen en vulmaterialen willen we zoveel mogelijk hergebruiken. Dat opvulmateriaal is bijna altijd oud papier of karton 😉  Als er al kunststof wordt gebruikt dan heeft dat twee redenen: we hadden niets anders liggen én hergebruiken is minder erg dan weggooien …

De waardering van groenactief.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.